IP HILLS

IP HILLS

Seminarie rond Cycling Economy, georganiseerd door IP Hills. Paarse zaal van het evenementencentrum Zebrastraat. 28 maart 2013. 18u10
IP Hills, evening seminar on Cycling Economy. March 28, 2013. 6:10pm

IP Hills is een Gents kantoor dat de intellectuele eigendomsrechten beheert van bedrijven en particulieren. Maandelijks organiseert IP Hills een avondseminarie Soirée IPéro met gastsprekers, bedoeld om ervaringen en kennis rond intellectuele eigendom, innovatie, samenwerking en bescherming uit te wisselen.

Het programma van 28 maart 2013 is gewijd aan ‘All about: Cycling Economy’. Een viertal experten spreken over de Belgische fietsindustrie, open innovatie (het design van bagagedragers, fietslichten, spatborden, publieke fietsen,…), samenwerking met andere bedrijven en het belang van afspraken en patenten daarbinnen.

Lecture For Every One staat als laatste op het programma, net voor de receptie. De setting is een klassieke seminarie-opstelling: twee beuken van stoelen op een rij, met powerpointpresentatie vooraan. In het publiek zitten ongeveer 30 mensen.

Onze contactpersoon kondigt Lecture For Every One als een ambitieus nieuw kunstproject. Hij zegt dat innovatie start met willen en kunnen luisteren.

 

Paarse projectiezaal